Speeltjes voor onze kat

Goedenavond!

Speeltjes voor onze kat

Weer even geleden. Heb het erg druk gehad op het werk en met een hoop andere zaken.
Vandaag wil ik het even hebben over hoe we onze katten tevreden kunnen houden.
Zeker in de winter als ze minder naar buiten gaan, zijn speeltjes voor onze kat erg belangrijk.
Tegenwoordig heb je van alles!
Laat ik beginnen met het meest voor de hand liggende speeltje:
De Nep muis! 🙂

Mijn katten zijn er gek op! Zeker als ik er ook wat katnip over sproei (daar kom ik een andere keer op terug)
Inmiddels heb ik een heel arsenaal van speeltjes en andere leuke dingen waar ze vaak mee spelen. Langzaam aan zal ik er steeds een item uitlichten. Natuurlijk wel iets waarvan ik weet dat ze het leuk vinden en waar ik ze goed mee bezig kan houden. Ook moet het
natuurlijk voor de meeste rassen leuk zijn.
Hoewel bijna elke kat van een nep muis houdt! 🙂

Korte productomschrijving

Bovenstaande muis is van canvas, dat vinden ze erg aangenaam aan hun pootjes en/of nagels daar ben ik nog niet helemaal uit. Bovendien hebben ze er met gooien en graaien goede grip op. Het staartje bestaat uit een soort veertje en de muis kan ook aan b.v. een krabpaal bevestigd worden!
Het is zijn stevige muisjes en je krijgt er twee. Dus als er een stuk is of een keer schoongemaakt moet worden heb je een reserve! Deze dingen heb ik nu al een poosje en ze zijn er nog steeds mee bezig! Blijft (gelukkig) leuk dus.
Vind het wel enigszins vreemd dat je ze tot 14 dagen mag ruilen. Weet echt niet wat ik daarvan moet zeggen. Je kunt toch geen beknabbelt, vies, afgelebberd ding terugsturen??

Nou ja; wat mij betreft is dit een heel prima speeltje met een leuke prijs voor de 2 stuks! En Mara en Beau vinden ze geweldig. TOP
Vandaag een foto van een tv kijkende Mara erbij 🙂
Mara

Bekijk ook deze link voor meer speeltjes. Wordt nog uitgebreid!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*